תפריט פסח

לחם של פסח, שמן זית, סלסת עגבניות ₪24
פלפל חריף באש חיה ₪18
ציזיקי, עשבי תיבול, שמן זית ₪28
סקורדליה, ממרח שום שקדים ותפוחי אדמה ₪28

סלקים צלויים בלסמי ומייפל ושמן זית על סקורדליה פטה כבשים, שמן זעתר ₪48
חציל בלדי, סלט משאוויה, טחינה, סלסה עגבניות, עלי תבלין ובצל סגול ₪68
עלי מנגולד חמצמצים ממולאים באורז נענע ואורגנו על רסק עגבניות מגי ₪62

מרגריטה - רוטב עגבניות, מוצרלה, בזיליקום ושמן זית ₪68
חריפה - רוטב עגבניות חריף, צ'ילי, זיתים ובצל סגול ₪72
לבנה - רוטב בשמל, ראגו פטריות, אורגולה ופרמז'ן ₪76

ארנציני - 3 יח' על קרם עגבניות שרי ופרמז'ן ₪58
רביולי גבינה ברוטב קרם עגבניות ₪82
ניוקי תפו"א חמאת מרווה שום, פטריות וערמונים ₪78
רביולי בטטה שמנת, תרד, יין לבן ופלפל שחור ₪82
לינגוויני ראגו פטריות, שמנת, יין לבן ובזיליקום ₪78
פנה ברוטב שמנת / רוזה / עגבניות ₪68

סלט חסות פריכות וינגרט חרדל, פרמז'ן מגורד, בצל סגול, צנונית ואנדיב ₪68
סלט תמרים ולאבנה לבבות חסה, תמרי מג'הול, כדורי לאבנה, אגוזי מלך, רוקט, בצל סגול, וויניגרט חרדל ודבש ₪68
סלט יווני חתוך גס, עגבנייה, מלפפון, בצל סגול פלפל שושקה, זיתי קלמטה, שמן זית, לימון, פטה כבשים, נענע ואורגנו ₪68

טרטר דג ים קצוץ בסכין, גספאצ'ו עגבניות ומלון פיקנטי, סלרי ועשבי תיבול ₪82
קרפצ'ו טונה אדומה, פיסטוקים ומקדמיה, פלפלים חריפים קצוצים, בזיליקום, נענע ומלח מלדון ₪86
סשימי דגים, עשבי תיבול, יוגורט יווני ₪86

קוביות בר ים מוקפוצות בשמן זית צ'ילי, שום פריך, בצל מטוגן, תרד, לימון, טחינה הר ברכה וזעתר ₪95
פילה דניס בקראסט עשבי תיבול, לימון כבוש, קרם תפוח אדמה ₪138
דניס שלם מטוגן שאוכלים עם חסות, תטבילה וסלסת עגבניות מגי ₪140
לברק שלם צלוי בגוספר קרם תפוחי אדמה וסלט ירוק ₪158
פילה סלמון במרינדה של עשבי תיבול ולימון כבוש עם שיפוד ירקות צלוי וקרם תפוח אדמה ₪148
בר ים זוגי - חצי מטוגן חצי בגריל (1000-1200 ג"ר), סלט ירוק וקרם תפוח אדמה ₪360 עד שנגמר.
לוקוס / פארידה ₪38 ל-100 גרם

גבינה אפויה, קרם מסקרפונה, פירות יער ₪52
עוגת שוקולד חמה, קרם מסקרפונה, רוטב וניל ₪54
רומא, עוגת גבינה אפויה שכבת מסקרפונה קרם פטיסייר ₪52


Passover bread, olive oil, tomato salsa 24ILS
Charred hot pepper 18ILS
Tzatziki, herbs, olive oil 28ILS
Skordalia - garlic, almonds & potato spread 24ILS

Roasted beets with balsamic vinegar, maple & olive oil. Served on skordalia with sheep milk feta & zaatar oil 48ILS
Baladi eggplant, Mashwiya salad, tahini, tomato salsa, herb leaves and red onion 68ILS
Tangy Swiss chard stuffed with rice, mint and oregano, served on a bed of Maggie tomato purée 62ILS

Crisp lettuce salad with mustard vinaigrette, grated parmesan, red onion, radishes and endive 68ILS
Date & Labneh Salad - romaine lettuce hearts, Medjool dates, labneh balls, walnuts, arugula, red onion and honey-mustard vinaigrette 68ILS
Rustic Greek Salad - tomato, cucumber, red onion, Chushka pepper, Kalamata olives, olive oil, lemon, sheep milk feta, mint and oregano 68ILS

Sea fish tartare, hand-chopped - served with spicy tomato & melon gazpacho, celery and fresh herbs 82ILS
Red tuna carpaccio, pistachios and macadamia, chopped hot peppers, basil, mint and Maldon salt 86ILS
Sea fish sashimi, fresh herbs and Greek yogurt 82ILS

Margherita - tomato sauce, mozzarella, basil & olive oil 68ILS
Spicy - spicy tomato sauce, chili, olives and red onion 72ILS
Labneh - béchamel sauce, mushroom ragout, arugula and parmesan 72ILS


Arancini - 3 pieces on a bed of cherry tomato cream and parmesan 58ILS
Cheese Ravioli with tomato cream sauce 82ILS
Potato Gnocchi with sage butter, garlic, mushrooms and chestnuts 78ILS
Sweet Potato Ravioli with cream, spinach, white wine and black pepper 82ILS
Linguine with mushroom ragout, cream, white wine and basil 78ILS
Penne with cream sauce / rosa sauce / tomato sauce 68ILS

Sea bass cubes sauteed in olive oil, chili, crispy garlic and fried onion with spinach, lemon, Har Bracha tahini and zaatar 95ILS
Herb-crusted sea bream fillet with preserved lemon, served with potato cream 138ILS
Whole fried sea bream fillet, served with fresh lettuces, tatbila and Maggie tomato salsa 140ILS
Whole roasted sea bass prepared in a Josper oven, served with potato cream and green salad 158ILS
Salmon fillet marinated in herbs and preserved lemon, served with a roasted vegetable skewer & potato cream 148ILS
Sea bass for two - half fried, half grilled (1,000-1,200g) served with green salad and potato cream 360ILS Until sold out...
Grouper / Red Snapper - 38ILS per 100g

Baked cheesecake with mascarpone cream and berries 52ILS
Warm chocolate cake with mascarpone cream and vanilla sauce 54ILS
Rome - baked cheesecake with a layer of mascarpone and pastry cream 54ILS
